Fogyókúrás étrend
2008 december 26. | Szerző: rzso |
Így karácsony után :o))
Véget ért a Nagy Karácsony és a Nagy Zabálások ideje. Mindenki ilyenkor döbben rá, hogy ez így tovább nem mehet, most pedig a Nagy Fogadkozások ideje kezdődik.
Csupán vérmérséklet kérdése, ki mikor tesz esküt arra, hogy márpedig fogyókúrába kezd.
Ezért még időben közreadok egy nagyon hatásos menűsort, az eredmény garantált!
HÉTFŐ:
– Reggeli: Alma.
– Ebéd: Tejfölös paprikás csirke illatának mély beszippantása, az asztalon hagyott morzsák, savanyúsággal.
– Vacsora:
KEDD:
– Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában, rágógumi.
– Ebéd: Hatalmas tál töltött káposzta és a hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása.
– Vacsora: A szabad szemmel is jól látható darabka sovány sajt reszelt káposztatorzsával megszórva.
SZERDA:
– Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér.
– Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli készítésekor lejátszódó fizikai és kémiai folyamatok elemzése céklával. Nagy tál túrós lepény lefényképezése.
– Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó.
CSÜTÖRTÖK:
– Reggeli: 1 db fürjtojásból készült rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és vaj segítségével tízórai készítése a gyerekeknek.
– Ebéd: Húsleves és rakott krumpli alkatrészeinek beszerzése a közeli ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság.
– Vacsora: Ecetes hagyma citrommal.
PÉNTEK:
– Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle ízléses, már-már esztétikai élményt nyújtó elhelyezése az asztalon, mire a többiek felébrednek, frissen mosott káposztalevél, kekszreszelék.
– Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet kétszersült harmadszor is átsütve, nagy pohár Igmándi.
– Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölése.
SZOMBAT:
– Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
– Ebéd: “Halászlé, túróscsusza, sütemény” címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.
– Vacsora: Paradicsombelsőség, kamillatea, egy teljes rúd ropi.
VASÁRNAP:
– Reggeli: Fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűrű szitán áttört kefír.
– Ebéd: Ricinusleves, csontlében abált torma citromhéjszeletekkel, süteménymaradványok levakarása a tepsiről.
– Vacsora: Amit a kanári meghagyott.
Ez nagyon jópofa 🙂